Συνάντηση συλλόγων της Αίγινας για την κατάθεση προτάσεων, που αφορούν στην αξιοποίηση του Καποδιστριακού Ορφανοτροφείου.

http://www.aeginaportal.gr/eidiseis/epikera/16860-synantisi-syllogon-tis-aiginas-gia-tin-katathesi-protaseon-pou-aforoyn-stin-aksiopoiisi-tou-kapodistriakoy-orfanotrofeiou.html

 

Συνάντηση συλλόγων της Αίγινας για την κατάθεση προτάσεων, που αφορούν στην αξιοποίηση του Καποδιστριακού Ορφανοτροφείου.

Πρωτοβουλία για την κατάθεση προτάσεων από συλλόγους της Αίγινας, που αφορούν στην αξιοποίηση του κτιρίου του Καποδιστριακού Ορφανοτροφείου, αναπτύσσει ο Μορφωτικός Σύλλογος Αίγινας "Ο Καποδίστριας". Μία πρώτη επαφή με το θέμα, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στην αίθουσα του συλλόγου. Σκοπός να διερευνηθεί η υπάρχουσα κατάσταση, να κατατεθούν και να αξιολογηθούν οι προτάσεις από τους εκπροσώπους των συλλόγων του νησιού.

 

 

 

Η πρώτη αυτή συνάντηση είχε τη μορφή μίας σύσκεψης ανάμεσα στους εκπροσώπους των φορέων. Την εισήγηση σχετικά με τους λόγους αυτή της πρωτοβουλίας, έκανε ο πρόεδρος του συλλόγου κύριος Βασίλης Μουσουλέας, ενώ στη συνάντηση έλαβε μέρος και ο δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης. Τις επόμενες ημέρες το ραδιόφωνο του Aegina Portal θα φιλοξενήσει τον κ. Βασίλη Μουσουλέα, προκειμένου να παρουσιάσει το πως αποτυπώνονται οι προτάσεις των συλλόγων του νησιού για την αξιοποίηση του κτιρίου.