''Φως η εικόνα της ύλης''. Τα εγκαίνια της έκθεσης από το Φωτογραφικό Εργαστήρι του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας "ο Καποδίστριας".

Ευχαριστούμε θερμά το aeginaportal για το άρθρο του για την έκθεσή μας στον Πύργο του Μαρκέλλου.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο link που ακολουθεί:

https://www.aeginaportal.gr/eidiseis/kathimerina/35352-fos-i-eikona-tis-ylis-ta-egkainia-tis-ekthesis-apo-to-fotografiko-ergastiri-tou-morfotikoy-syllogou-aiginas-o-kapodistrias.html?fbclid=IwAR1G3Z5nsMrfYp2c4o-5X3DQoFoTt8MK4AB13FYj9FqkwpZxYj3X53N4j7E

 

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Το Φωτογραφικό Εργαστήρι του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας ο Καποδίστριας, ξεκινάει μαθήματα φωτογραφίας από Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 18.00-20.00 σε ηλικίες από 16 χρονών και πάνω, όσοι ενδιαφέρονται πρέπει να δηλώσουν την συμμετοχή τους στο 6934793002, το τμήμα θα λειτουργήσει εφόσον υπάρχει ικανοποιητικός αριθμός συμμετοχών.
Τα μαθήματα γίνονται στο χώρο του συλλόγου πίσω από το νοσοκομείο του Αγ. Διονυσίου (Νοσοκομείου και Αγ. Νεκταρίου) και φυσικά τηρούνται όλα τα μέτρα για την προφύλαξη της υγείας μας.Μπορεί να είναι εικόνα παιδί, στέκεται και κείμενο που λέει "ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ "O ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" -Έτος Ίδρυσης 1949- www.okapodistrias.gr Φωτογραφικό Εργαστήρι Μαθήματα Φωτογραφίας Έναρξη Μαθημάτων 17 Νοεμβρίου 2021 18:00 20:00 κάθε ΤΕΤΑΡΤΗ στην αίθουσα του Μορφωτικού Συλλόγου (Νοσοκομείου & Ay. Νεκταρίου) Πληροφορίες -Εγγραφές Άρης Παύλος 6934793002 Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν εφόσον συμπληρωθεί o απαιτούμενος αριθμός συμμετεχόντων"

Αφιέρωμα στη μνήμη του φωτογράφου Γιάννη Μπεχράκη

Ο Γιάννης Μπεχράκης ο σημαντικότερος φωτοειδησιογράφος της γενιάς του, έφυγε πέρυσι τέτοιο καιρό μετά από έναν χρόνο ασθένειας, νικημένος τελικά από τον καρκίνο. Μέχρι και το τέλος του δούλεψε για αυτό που πίστευε πολύ, βοηθώντας να στηθεί ένας καινούργιος φωτογραφικός θεσμός με θέμα την φωτοειδησιογραφία και φροντίζοντας για την δική του αναδρομική έκθεση πέρυσι στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Πολυβραβευμένος και καταξιωμένος φωτορεπόρτερ πρώτης γραμμής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό,επικεφαλής του φωτογραφικού τμήματος του ειδησεογραφικού πρακτορείου Reuters στην Ελλάδα.άφησε πολύ βαριά κληρονομία στους συναδέλφους του και μια πικρή αλήθεια για όλους μας. ‘’Φωτογραφίζω για να μην πει κανείς ότι δεν ήξερε’’.
https://www.ellines.com/myths/3868-tha-stamatiso-mono-otan-den-antechoun-ta-podia-mou/
Το φωτογραφικό εργαστήρι του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας ο Καποδίστριας τιμώντας την μνήμη του θα παρουσιάσει ένα αφιέρωμα για τον Γιάννη Μπεχράκη την Τετάρτη 11 Μαρτίου στις 7μ.μ. στο χώρο του συλλόγου (Οδός Νοσοκομείου & Αγίου Νεκταρίου)Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, κείμενο που λέει "ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ "O ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" 1949 www.okapodistrias.gr Φωτογραφικό Εργαστήρι Φωτογραφικό Αφιέρωμα στη μνήμη του φωτογράφου Γιάννη Μπεχράκη Τετάρτη 11 Μαρτίου ώρα 19.00 στο εντευκτήριο του συλλόγου"

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ "ΑΝΘΙΣΜΕΝΕΣ ΑΜΥΓΔΑΛΙΕΣ"

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
''ΑΝΘΙΣΜΕΝΕΣ ΑΜΥΓΔΑΛΙΕΣ''
Ο 1ος Ελεύθερος Διαδικτυακός Διαγωνισμός Φωτογραφίας με θέμα ΄΄Ανθισμένες Αμυγδαλιές'' ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία από το Φωτογραφικό Εργαστήρι του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας ο Καποδίστριας https://www.facebook.com/.../permalink/478671813639701 .
Είχαμε την χαρά να συμμετέχουν 74 φωτογράφοι με 164 φωτογραφίες.
Το βραβείο της καλύτερης φωτογραφίας σύμφωνα με την κρίση των μελών του εργαστηρίου κέρδισε η φωτογραφία της Ingrid Bergsdottir με τίτλο ''Η αμυγδαλιά και το αγόρι...Αίγινα''. Σήμερα το πρωί έγινε και η απονομή του βραβείου στην είσοδο του βιβλιοπωλείου ''Λυχνάρι'' στην Αίγινα που ευχαριστούμε θερμά για την χορηγία των δύο λευκωμάτων https://www.facebook.com/search/top?q=%CE%BB%CF%85%CF%87%CE%BD%CE%AC%CF%81%CE%B9%20%CE%B1%CE%AF%CE%B3%CE%B9%CE%BD%CE%B1. Το άλλο βραβείο πήρε η φωτογραφία με τις περισσότερες προτιμήσεις(like) του Klement Sina και θα αποσταλεί ταχυδρομικά.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται, βιβλίο και κείμενο που λέει "മ PILOT PILOT H LIVING LIGHT"
 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, δέντρο με πυρηνόκαρπο, λουλούδι και φύση
 
 
Μπορεί να είναι εικόνα λουλούδι, δέντρο και εξωτερικοί χώροιΜπορεί να είναι εικόνα δέντρο με πυρηνόκαρπο και εξωτερικοί χώροι