Επιτυχίες του Φωτογραφικού Εργαστηρίου του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας «Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ»

Τα μέλη του  Φωτογραφικού  Εργαστηρίου του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας «ο Καποδίστριας»  με δάσκαλο τον κ. Άρη Παύλο συμμετείχαν με μεγάλη επιτυχία  στον διαγωνισμό φωτογραφίας  «Photo Sunday».

Η  «Photo Sunday» είναι διοργάνωση με διαγωνιστικό χαρακτήρα και με ελεύθερη πρόσκληση προς στο κοινό που πραγματοποιείται παράλληλα σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει μέσα σε διάστημα 24 ωρών να εκφραστούν προσεγγίζοντας μέσα από τη δική τους ματιά, το θέμα που θα τους δοθεί να φωτογραφίσουν.

Το θέμα της ημέρας είναι κοινό για όλες τις ομάδες και ανακοινώνεται στους συμμετέχοντες την Κυριακή, στις 00.00, από τη σελίδα του Photo Sunday.

 

Στόχος είναι η διοργάνωση αυτή να πραγματοποιείται μία φορά τον μήνα.

Η φωτογραφία που θα λάβει τις περισσότερες ψήφους μέσα από την τελική ψηφοφορία όλων των ομάδων θα αναδειχθεί και η νικήτρια φωτογραφία για τα Αποτελέσματα Κοινού του Photo Sunday.

To θέμα της Κυριακής  27 Ιουνίου 2021  ήταν: " Ίχνη".

Τα ΄΄φωτογραφικά ίχνη΄΄ σαν προσωπικό ημερολόγιο, ίχνη αληθινά και φανταστικά, ίχνη της ανθρώπινης παρουσίας και των συναισθημάτων μας. Ίχνη που αφήνουν οι άνθρωποι στο πέρασμα του χρόνου και γίνονται μνήμες και οξυγόνο σε αυτό που δεν έχει έρθει ακόμη.

  • Το θέμα δόθηκε από τον Άρη Παύλο από το Φωτογραφικό Εργαστήρι του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας «ο Καποδίστριας»(Μ.Σ.Α.Κ)

Η πρώτη νικήτρια του κοινού ήταν η κ.Σαλώμη Μελισσάρη  και οι δεύτερες  η κ. Γεωργία Μανιμανάκη και η κ. Αννίτα Λεούση-Χαρτοφύλακα.