ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ

Φωτογραφία του Aris Pavlos.

Το φωτογραφικό εργαστήρι του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας ‘’ο Καποδίστριας’’ φέτος κλείνει 10 χρόνια λειτουργίας.
Φυσικά με πολλές εκθέσεις, δράσεις και συμμετοχές στα καλλιτεχνικά δρώμενα του νησιού όλα αυτά τα χρόνια. Ο σημαντικότερος στόχος του εργαστηρίου ήταν να φέρει σε επαφή όλο και περισσότερο κόσμο σε επαφή με τον μαγικό κόσμο της φωτογραφίας είτε μέσα από τα μαθήματα, είτε μέσα από τις εκθέσεις και δράσεις που παρουσίαζε. 
Συνεχίζοντας αυτή την τακτική, θα παρουσιάσει την Κυριακή 28 Μαίου 2017 στις 20.30μ.μ. στο Caps Love - Aegina 9 ηχοράματα (προβολή φωτογραφιών με ήχο),έχοντας στόχο να γιορτάσει τα 10 χρόνια με μια εκδήλωση κάθε μήνα από τον φετινό Ιανουάριο μέχρι την τελική του έκθεση τον Ιούνιο.Τα ηχοράματα τα παρουσιάσαμε και τον Μάρτιο αλλά πολλοί φίλοι μας που δεν τα είδαν, μας ζητήσαν να το επαναλάβουμε(φυσικά περιμένουμε και τους φίλους που θέλουν να τα ξαναδούν). 

Τα ηχοράματα που θα παρουσιασθούν με σειρά είναι:
1.‘’10 Χρόνια Φωτογραφικό Εργαστήρι’’
φωτογραφική αναδρομή
2.‘’Χορεύοντας στην Αίγινα’’ φωτ.Ασπασία Λεούση 3.’’Αίγινα:Άλλοτε & Τώρα’’φωτ.Σαλώμη Μελισσάρη
4.’’AEGINA CHRONOLAPSE’’ φωτ.Κοκούλης Ηράκλειος,επεξεργασία φωτ.Παναγιώτης Ρόδης,video-montaz Αντώνης Σκλάβαινας (σαν φιλοξενούμενη προβολή ).
5.‘’Το καρναβάλι του Μεσαγρού’’φωτ.Γεωργία Μανιμανάκη,Δέσποινα Κανάκη,Άρης Παύλος6.’’Γυμνός Καμβάς’’φωτ.Ασπασία Λεούση
7.’’Vietnam’’ φωτ.Άρης Παύλος
8.’’Γυμνό Σώμα’’ φωτ.Γιώργος Μαλτέζος
9.’’Μια βουτιά στις Μαλδίβες’’ φωτ.Κωνσταντίνος Βατικιώτης
Η συνολική διάρκεια των ηχοραμάτων θα είναι 60 λεπτά περίπου και μετά μπορεί να γίνει συζήτηση με τους φωτογράφους που θα παρουσιάσουν δουλειές τους.