Χριστουγεννιάτικο ΄΄ CHEAP PHOTO ART Αegina ΄΄

Tο φωτογραφικό Εργαστήρι του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας ΄΄ο Καποδίστριας΄΄ σε συνεργασία με το σύλλογο ‘’Αίγινα Εθελοντής’’ διοργανώνει για 9η χρονιά το

Χριστουγεννιάτικο
΄΄ CHEAP PHOTO ART Αegina ΄΄

ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΙΓΙΝΑΣ
6 - 8 Δεκεμβρίου 2019
Παρασκευή 6μ.μ. - 10μ.μ.,
Σάββατο & Κυριακή :10π.μ. – 10μ.μ.

Στη δύσκολη εποχή της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, μέλη του φωτογραφικού εργαστηρίου, αλλά και φίλοι φωτογράφοι , εκθέτουν τα έργα τους σε πολύ χαμηλές τιμές , γιατί τελικά η τέχνη πρέπει να είναι προσιτή στον καθένα και να λειτουργεί λυτρωτικά σε δύσκολους καιρούς, η φωτογραφία, άλλωστε δεν είναι μόνο για προσωπική ευχαρίστηση, αλλά και μέσο για συνεύρεση και κοινωνική προσφορά.
Όλα τα φωτογραφικά έργα,φέτος είναι από το νησί της Αίγινας σαν θεματική ενότητα.
Τα έσοδα από τις πωλήσεις των έργων θα δοθούν στο σύλλογο ‘’Αίγινα Εθελοντής’’, ταυτόχρονα στο χώρο της έκθεσης μπορούν όσοι θέλουν να φέρουν τ ρόφιμα(λάδι,γάλατα,ζυμαρικά,όσπρια,ντοματοχυμούς,ρύζι,δημητριακά για το πρωινό των παιδιών) και είδη καθαρισμού(υγρό πιάτων,καθαριστικά γενικής χρήσης,σαπούνια).
Ο σύλλογος ενισχύει κάθε μήνα 160 άπορες οικογένειες στην Αίγινα με είδη πρώτης ανάγκης, ας σταθούμε δίπλα τους με την συμμετοχή μας προσφέροντας κάποια είδη ή και παίρνοντας κάποιο έργο που θάναι σε πολύ χαμηλή τιμή.


Τα φωτογραφικά έργα που θα πουληθούν θα δοθούν την Κυριακή το απόγευμα ή τις επόμενες μέρες.
Τα έργα μπορούν να πουληθούν σε όσα αντίτυπα ζητηθούν, και όσα είναι σε κάδρα θα πρέπει εκτός από το πρώτο τα άλλα να τυπωθούν σε καμβά ή κάπα φιχ ή χαρτοπλαστική.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Αίγινας για την παραχώρηση του εκθεσιακού χώρου και το γραφιστικό γραφείο 3η Διάσταση για τις πολύ χαμηλές τιμές στην εκτύπωση των έργων.

image.png

https://www.aeginaportal.gr/ekpompes/26907-o-aris-paylos-kai-i-athina-pyrounaki-gia-to-9o-xristougenniatiko-cheap-photo-art.html