Το φωτογραφικό εργαστήρι του Μορφωτικού συλλόγου Αίγινας "Ο Καποδίστριας", ξεκινάει τα μαθήματα φωτογραφίας.

Το φωτογραφικό εργαστήρι του Μορφωτικού συλλόγου Αίγινας ‘’Ο Καποδίστριας’’, ξεκινάει τα μαθήματα φωτογραφίας, από την Τετάρτη 24/10/2012 στο χώρο του Μορφωτικού συλλόγου. Θα λειτουργήσουν 2 τμήματα, για τους καινούργιους και αρχάριους κάθε Τετάρτη στις 6 μ.μ. και για τα παλιά μέλη του εργαστηρίου στις 8 μ.μ.


Τα μαθήματα καλύπτουν την λειτουργία της μηχανής, (Ταχύτητες – Κλείστρα• Φακοί – Διαφράγματα•ISO- Φωτομέτρηση• Φίλτρα• Φλας), την ψηφιακή επεξεργασία της φωτογραφίας( photoshop),την ιστορία και την αισθητική της εικόνας, την σημειολογία της φωτογραφίας, τη φωτογραφία ντοκουμέντο και ασκήσεις σε διάφορα θέματα. Όλα τα παραπάνω θα ενισχυθούν με παρουσιάσεις φωτογράφων και σκέψεις για την καλλιτεχνική φωτογραφία, επισκέψεις φωτογράφων, οργάνωση δράσεων (ατομικών εκθέσεων, cheap art photo, εκθέσεις σε δημόσιους χώρους και την ομαδική έκθεση στο τέλος της χρονιάς με ένα συγκεκριμένο θέμα).


Ίσως να μην χρειάζεται να γίνουμε όλοι φωτογράφοι αλλά αξίζει να μάθουμε τη γλώσσα της φωτογραφίας  για να είμαστε πρώτα εμείς  οι θεατές που απολαμβάνουμε την  εικόνα, να ασχοληθούμε με τη φωτογραφία που μπορεί να τόχουμε απωθημένο αλλά ποτέ δεν προλαβαίνουμε κι αν προκύψουμε και φωτογράφοι ακόμα καλύτερα!

Ο υπεύθυνος μαθημάτων  Άρης Παύλος Πληροφορίες : 6971630495.